Follow Me print, faktura flow, digital arkivering og mobil print

Hvor mange dokumenter med følsomme oplysninger ligger der i papirkurven ved fyraften? Hvor mange dokumenter med følsomme oplysninger ligger der i papirkurven ved fyraften? Med Follow-me Print er papirkurven nu tom, når dagen er omme!

Follow-Me Print

Follow-me Print er en effektiv og fleksibel styring af virksomhedens printprocesser. Det bliver med tiden vigtigere og vigtigere at kunne udskrive sikkert og effektivt i alle professionelle printmiljøer. Derfor er fuld kontrol kombineret med adgangssikkerhed nogle af kernefunktionerne i denne intelligente kontostyrings-software, som reducerer printvolumen. Det giver et detaljeret overblik over alle omkostninger i hele processen fordelt på opgaver, omkostningsenheder og brugere eller brugergrupper. Modulopbygget individuelt efter dine ønsker og behov.

Autostore

Autostore er intelligent styring af dokumenthåndtering. Data og informationer behandles efter ønsket workflow med korrekt levering til virksomhedens applikationer. Velegnet til alle typer virksomheder der fx håndterer fakturaer eller ordrer, som vil eliminere risikoen for fejl med manuel dokumenthåndtering.

Indscannede billeder forbedres, tekst kan konverteres eller OCR-behandles, og stregkoder kan aflæses for at lette genfinding. Dokumenterne sendes til destinationer som fx mail eller en mappe på serveren - og alt dette med et enkelt klik.

AutoStore automatiserer processerne med henblik på at reducere omkostninger, forbedre driftseffektiviteten og samtidig understøtte overholdelse af regler.

Mobil Print & Scan

Fleksible muligheder og smarte arbejdsmetoder med mobil print fra mobil og tablets.

Total mobilitet er mere vigtigt for nutidens erhvervsliv end nogensinde før. Derfor kan du nu printe direkte fra din mobil og tablet. Fleksibel udskrivning og scanning via wi-fi, e-mail med vedhæftede filer samt nem styring af dokumenter og fuld tilgængelighed.

 

 

Læs brochure om Autostore

Læs brochure om Convert and Share

Læs brochure om

Skyprint

Alle priser er eksklusiv moms